monique@exploringwhatmatters.nl
Eelkemastraat 181     |     9723ZW Groningen
050 211 09 09
"Werken met mensen vind ik het interessantste wat er is. 

Ik word gelukkig van een gezonde, duurzame samenleving."

Over mij

Ik wil bijdragen aan een duurzame en verbindende samenleving en aan gezonde, vitale organisaties. Dat doet er voor mij toe. Daar ga ik op 'aan'.

De zoektocht naar wat er werkelijk toe doet en wat dat betekent, begeleid ik graag bij anderen vanuit verschillende rollen, zoals die van ondernemer, coach, sparring partner, trainer en als yin yoga docent.

Deze afwisseling geeft mij veel plezier en voldoening en zorgt ervoor dat ik met meer nieuwsgierigheid, compassie, creativiteit en energie kan werken. Het maakt mij gelukkig.

Als gecertificeerd coach begeleid ik ondernemers, leiders, professionals en teams die vraagstukken hebben voor hun organisatie of in hun persoonlijke leiderschap.

Als ondernemer wil ik van Moving Spirits het leukste bedrijf maken om mee en om bij te werken. Met ons team willen we in alles wat we doen betekenisvol zijn voor onze omgeving.
Het gaat vooral om zo duurzaam mogelijk werken, aandacht hebben voor onze omgeving en de mensen die met en voor ons werken. Goed werkgeverschap is waar ik mij op richt.

Skip to Content

Betekenisvol ondernemen heeft in 2016 geresulteerd in de oprichting van Springtime Foundation, waarmee we initiatieven en organisaties steunen die mensen in een achterstandspositie kansen bieden of een geluksmomentje bezorgen. Een deel van onze winst gaat naar deze initiatieven en wanneer het kan, helpen we een handje mee. Ook planten we in samenwerking met Het Groninger Landschap zelf een bosje aan bij Zevenhuizen.

En verder…
ben ik moeder van Jelmer en Maud, getrouwd met Frank en woonachtig aan de rand van Groningen. Wandelen doe ik graag, net als een mooie reis maken, lekker eten en drinken met vrienden en familie, sporten, lezen, tuinieren en nieuwe dingen leren.

De volgende opleidingen heb ik afgerond:
HEAO Commerciële economie | NLP | master Leiderschap | Transformationeel coach | Systemisch Coach | Yin Yoga Teacher Training | RadiantPeace Yoga Nidra docente | Begeleider Moreel Beraad

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram