monique@exploringwhatmatters.nl
Eelkemastraat 181     |     9723ZW Groningen
050 211 09 09
"Je zet iets in beweging 

als je stilstaat"

Trainingen

Training Blikverruiming

 

In deze training onderzoek je twee middagen waar je nu staat en waar je meer van wilt. We faciliteren goede gesprekken ten behoeve van reflectie.

Je gaat met verschillende interactieve werkvormen aan de slag en eindigt beide middagen met Yin yoga, om je letterlijk en figuurlijk te stretchen. Deze langzame vorm van yoga helpt je je lichaam tot rust te brengen en stimuleert tegelijkertijd je energie circulatie, wat bijdraagt aan je algehele gezondheid en welzijn. En het mooie is, dat iedereen het kan want je past de houdingen aan jouw lichaam aan.

Deze training wordt begeleid door vriendinnen Tineke Haks en Monique Hofstede, beiden professioneel werkzaam in het land van coaches en psychologen. 

Wanneer?
Vrijdag 10 november en 1 december van 13.30 tot 17.00 uur.

Locatie
We zitten op een heerlijke plek om de hoek van het Noorderplantsoen in Groningen waar we een grote, lichte ruimte tot onze beschikking hebben met uitzicht op een mooie tuin. Indien mogelijk en passend bij het programma kunnen we ook gebruik maken van deze tuin.

De kosten van dit feestje
Doe je mee en betaal je privé, dan zijn de kosten Euro 129,- .
Als er zakelijk gedeclareerd kan worden, dan wordt er BTW doorberekend.

De training gaat door als er minimaal 8 deelnemers zijn.

Aanmelden kan via monique@exploringwhatmatters.nl

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram